In 2008, toen airsoft alleen weggelegd was voor die gekke Nederlanders die er speciaal voor naar België wilden rijden, richtten wij ons eigen airsoftteam op genaamd “Reaper Squad”. In onze hoogtijdagen telde ons team zo’n 22 man en waren we vaak te vinden op menig Belgisch veld. We hebben hierdoor veel mensen en organisaties leren kennen.

Door het enorme enthousiasme binnen het team hebben we besloten een webshop te beginnen om makkelijker aan onze spullen te kunnen komen.

Airsoft Combat Support werd opgericht op 1 januari 2010, in het begin alleen als webshop maar later ook als event organisator.

Met de regulering van airsoft in Nederland in 2013 besloten wij een vereniging op te richten die naast de NABV kon fungeren zodat er keuze zou zijn tussen verenigingen. Dit zou ons de mogelijkheid geven om onze events door te zetten als een erkende vereniging. Helaas werd onze aanvraag in de laatste ronden door Justitie afgewezen vanwege een gebrek aan leden en niet voldoende redelijk belang (we waren in hun ogen niet veel anders dan de NABV).

Na de afwijzing van Justitie besloten wij de Nederlandse markt te betreden en ons te focussen op het organiseren van evenementen. Als organisator hebben wij vóór 2013 een aantal leuke evenementen gedraaid in België op mooie terreinen waaronder Commando (Schoten), The Compound (Turnhout), Fort Knox (Koningshooikt) en The Maze (Luik).

Op 7 april 2013 hebben wij één van de allereerste skirms op Nederlandse bodem georganiseerd op een paintballterrein in Almere en hebben daar een NABV certificering behaald. Toch zijn we gaan zoeken naar een geschikter terrein wat meer de Belgische sfeer uitademde en zijn we terecht gekomen in Gasselte, een oud bungalowpark in een bosperceel wat we omdoopten tot Outpost Delta 19. Vanaf 2019 zitten we op een voormalige  kruitfabriek in Friesland van 18 hectare met een 13 tal gebouwen omringt door bos met een apocalyptische sfeer.

Sinds januari 2015 zijn wij een erkend wapenhandelaar en kunnen hierdoor Airsoft Apparaten verkopen, verhuren, repareren of transformeren. Naast onze webshop hebben wij sinds oktober 2016 ook een showroom in Lelystad. Dankzij de webshop en showroom hebben wij een warme band kunnen opbouwen met airsoftfabrikanten en leveranciers over de hele wereld. G&G, ICS, Tippmann en LCT zijn hier mooie voorbeelden van.

In de afgelopen jaren hebben wij veel spelers gesproken die vanwege weinig steun, gebrek aan inzet, of vorderingen op airsoftgebied behoefte hebben aan verandering of minimaal een andere keuze willen naast de NABV. Na jarenlang samen met andere organisaties zonder succes of vooruitgang met de NABV om de tafel te hebben gezeten zijn wij tot de conclusie gekomen dat het tijd is om het zelf nog een keer te proberen. Met de hoeveelheid ervaring als erkenninghouder, organisator en winkeleigenaar die we de afgelopen jaren op nederlandse bodem hebben opgebouwd vinden wij dat we genoeg kennis en kunde in huis hebben om er nu een succes van te maken. 

Vandaar dat wij jullie steun willen hebben om ACA nieuw leven in te blazen om zo de tweede erkende vereniging in Nederland te worden.